web design albania
Përshkrimi:

Website profesional për è20explorando, agjensinë që organizon eventet e Barcolana-s, garës më të madhe të lundrimit në Itali.

Në përputhje me objektivat e fundit të agjensisë, e pasuruam faqen kryesore me animacionet e përshtatshme në mënyrë të tillë që ajo të përçojë një ide të qartë të përmasave, dinamizmit dhe frymës së këtij eventi me sa më shumë stil. Është gjithashtu e rëndësishme të vihet re se website-i është i pajisur me një modul kontaktimi i cili lejon të shkruarin drejtpërdrejt nga browser-i.© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.com