web design albania

Përshkrimi:

Dizajn dhe menaxhim i website-it të një prej agjensive më të mira të udhëtimit në Shqipëri – Global Travel.

I zhvilluar tërësisht me teknologji Adobe Flash, ky site përfshin edhe një seksion, ‘Destinacionet’, me më shumë se 80 hotele me përshkrime të plota dhe galeri fotografike për secilin. Ka gjithashtu një seksion video ku shfaqen reklamat televizive të agjensisë.© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.com