web design albania

Perpyde SH.P.K. është një shoqëri italo-shqiptare e lindur nga dëshira për të sjellë në tregun e ri shqiptar eksperiencen shumëvjeçare italiane dhe ndërkombëtare në fushën e komunikimit, të marketingut dhe të web dizajnit.
Sukseset e arritura deri tani janë të shumta dhe po ashtu janë edhe kënaqësitë e përditshme që na motivojnë për ta bërë më së miri punën tonë.

Klientëve tanë u ofrohen shërbime të plota me profesionalizëm dhe përkushtim që na lejojnë të marrim rezultate sa më të arrira dhe mbi të gjitha të plota. Sistemeve tradicionalë të komunikimit i bashkëlidhen teknologjitë më avangardë të botës së web-it, në mënyrë që të ofrohet një shërbim unik dhe i studiuar posaçërisht që shkon nga imazhi, promovimi dhe shpërndarja.

Ndërmjet Klientëve tanë, në veçanti do përmendnim Delegacionin e Komisionit Evropian në Republikën e Shqipërisë, me të cilin kemi nje kontratë që nga maji i 2007, lidhur me manaxhmin e komunikimit përmes ristilimit dhe përkujdesjes për sitin e ri dhe publikimin mujor të buletinit zyrtar.

Të shumtë janë Klintët tanë, përmes të cilëve numërojmë UNICEF në Shqipëri, agjencia turistike Global Travel dhe shumë Klientë të tjerë, shqiptarë dhe jo vetëm.
Tani ne jeni ne nje bashkpunim me stellissimo dhe SEO contest Guru of Future !

logo design© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.comdiamond engagement rings | zanzara mannara