web design albania
project

Shërbime në kuadër të programit të komunikimit  për Delegacionin e Komisionit Evropian në Shqipëri
details

project
Menaxhimi i identitetit të markës dhe i website-t për Tirana Events Agency
details
project
Dizajn dhe menaxhim i website-it për Global Travel

details
project
Dizenjimi i logos së projektit të Unicef-it, “Shqipëria Lexon”

details
© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.com