web design albania
Përshkrimi:

Agjensi e pronava të patundshme në Shqipëri që vepron online, Real Estate in Albania është një prej vetëm dy të tillave që operojnë në këtë mënyrë në mbarë vendin.
Website-i është dinamik – i zhvilluar në PHP, MYSQL & AJAX – dhe përfshin lista të detajuara pronash, përfshirë këtu edhe pamje në Google Map të pronave, një shërbim anëtarësimi, një modul kontaktimi i cili aftëson të shkruarit drejtpërdrejt nga browser-i, edhe  për bashkëpunuesit.


© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.com