web design albania


 

Dizajn

Dizenjim logosh
Website-e
Site të animuara në Flash
Site e-tregëti
Ilustrim
Katalogje
Broshura
Reklamim në media
Fotografi

Marketing

Paketim
Marketing në Web
Analizë fjalësh kyçe
Analizë konkurentësh
Optimizim në motorrët kërkues
Promocion i Website-it
Fushatë promocionale në Google dhe Yahoo!

© 2007 - Perpyde Sh.P.K. - Kryqezimi i Rruges se Durresit Kompleksi "Karl Topia"Pall. e Trebickes, Shk. 1, Kati 6
Tirane - Albania Mail: info@perpyde.com